Start nieuwe Seizoen 2018/2019

Beste leden, ouders en verzorgers,

Ondertussen zijn de vakanties begonnen en worden de voorbereiding gemaakt voor het nieuwe seizoen 2018/2019. In Hoorn zullen we weer starten op 3 september 2018 in sporthal De Grote Beer. De tijden blijven ongewijzigd en zijn elke maandag van 18:30 – 19:30 voor de jeugd en van 19:30 – 21:00 voor de junioren en senioren.

Op dinsdag 4 september starten de trainingen in Medemblik. Ook hier blijven de tijden ongewijzigd, jeugd van 19:00 – 20:00 uur en junioren/senioren van 20:00 – 21:30.

De vrijdagtraining blijft gehandhaafd in Hoorn en zal worden gebruikt voor het voorbereiden van de Dan- en Poomexamens. Deze vrijdagtraining is een extra training en er wordt verwacht dan in voorbereiding van je dan/poomexamen per week een reguliere training volgt en deze extra training. Deze training zal ook worden gebruikt in voorbereiding van toernooien en daar zullen we onze deelnemers over ter zijner tijd over informeren.

We wensen iedereen een hele fijne vakantie en hopen jullie allemaal terug te zien in het nieuwe seizoen.

met vriendelijke groeten,

Bestuur, trainers en vrijwillers van Taekwondo Dok-Soe-Ri