Online taekwondo samen met onze partnerclub Taekwondo opmeer

Samen met Taekwondo Opmeer worden er twee keer per week een online taekwondo les verzorgd. Elke maandag en donderdag kun je deze trainingen volgen in je eigen woonkamer. Iedereen lid van onze vereniging heeft een link ontvangen waarmee hij kan inloggen via een tablet, laptop of PC.

De lessen zijn interactief en tot nu toe een succes. We zien veel enthousiaste reacties en de trainers krijgen steeds meer de handigheid om de lessen op de vierkante meter te verzorgen. De club heeft materiaal beschikbaar gesteld zodat je samen met een familielid je oefeningen kunt gaan doen. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een kussentje en of flap en/of je hebt geen mail ontvangen voor deze online les laat dit dan even weten via info@doksoeri.nl

Wij; Robert van den Berg (Taekwondo Opmeer) en Giel-Jan van Braam (Taekwondo Dok-Soe-ri) hopen zo dat we jullie, in deze tijd van thuisblijven, fit en actief kunnen laten blijven zodat we straks weer een vliegende start kunnen hebben als we weer mogen trainen samen.

p.s. De regels van het RIVM blijven onverhoopt van kracht dus het bedoeling dat je de trainingen volgt in je eigen huis en alleen de oefening doet of met een gezinslid.