De vereniging

De trainers

Taekwondo Centrum Dok-Soe-Ri hecht grote waarde aan het onderwijskundige aspecten van onze sport. Daarom wordt er op onze club alleen lesgegeven door trainers die in het bezit zijn van een rijkserkend diploma Taekwondoleraar en die een licentie hebben van de Taekwondo Bond Nederland.

Hieronder kun je de trainers en assistent-trainers van onze vereniging vinden.

Giel-Jan van Braam

Giel-Jan van Braam (1971) is de hoofdtrainer van onze vereniging. Hij beoefent Taekwondo sinds 1990 en is in het bezit van de 7e dan. Giel-Jan heeft chemische technologie gestudeerd en is werkzaam als operations director bij een bedrijf in de chemische industrie. Naast zijn activiteiten binnen de vereniging is hij tevens actief voor de TBN, waar hij verschillende functies vervult. Zo is hij onder meer dangraadcoördinator.
Giel-Jans specialiteit is wedstrijdsparren, maar hij houdt ook van alle andere facetten van de taekwondosport. Naast Taekwondo heeft Giel-Jan jarenlang Judo beoefend en heeft hij een dangraad in Hapkido.

Lars Okel

Lars is een clubtrainer die al geruime tijd taekwondo beoefent. Hij is in het bezit van een 4e dan en is een allround Taekwondo beoefenaar. Lars heeft werktuigbouwkunde gestudeerd en is op dit moment werkzaam als ontwerper op het gebied van zonnepanelen. Dit doet hij bij een gerenommeerd onderzoeksinstituut.

Alexander Loppersum

Alex is een van de trouwste vrijwilligers binnen de vereniging. Hij ondersteund al jaren de trainers bij de trainingen en zorgt ervoor dat de materialen in orde zijn en dat deur altijd geopend is. Hiernaast zorgt hij ervoor dat de leerlingen die starten met Taekwondo worden begeleid en dat zij voldoende aandacht krijgen. Alex heeft zelf de 1e dan.

Het bestuur en vrijwilligers

Iedere vereniging heeft een bestuur nodig. Bij ons bestaat het bestuur uit de volgende leden:

Functie Naam Graduatie
Voorzitter Giel-Jan van Braam 7e Dan
Penningmeester Floor Harmsen 3e Dan

De taekwondo vereniging voor iedereen